Jdi na obsah Jdi na menu
 


KLH Vajgar J. Hradec - IHC Písek 2 : 4

3. 11. 2014
Třetiny 0:0, 0:1, 2:3

Branky a nahrávky:
48. Kohút, 59. Kadlec (Šesták) - 33. Dědič (Koutenský), 46. Paukner (Dědič, Březina), 56.Koutenský (Dědič), 57. Paukner
 
KLH J.Hradec: Fogl - Jon, Zettl, Janeček, Šanda, Kadlec, Kohút, Koňařík, Michal, Košťál, Švihálek, Kundrát, Šesták, Mozr, Kubeš, Bauer, Přibyl, Radvanský, Jirků, Picka
 
IHC Písek:
Kolář - Kajtman, Hřebíček, Fruhauf, Holub, Vlk, Březina, Rod, Flegl, Bartůněk, Dědič, Koutenský, Duchoň, Skála, Paukner, Volf, Kubička, Šmíd
 

Komentář k zápasu

V první třetině se hra přelévala od branky k brance. Na každé straně bylo několik šnací, ale brankáři byli stoprocentní.

Ani ve druhé třetině se obraz hry nezměnil.  Až v 33. minutě uplatnil důraz před brankou domácích Dědič a procedil puk za Foglova záda.  Vyrovnat mohl Šesták, který jel ve vlastním oslabení sám proti brankáři hostí. Kolář však byl úspěšnější a nedovolil změnu stavu ani v dorážce. v dalším průběhu zazvonila tyč domácí branky.  V závěru třetiny střílel Šesták těsně mimo a Švihálek z úhlu trefil jen boční síťku odkryté branky hostí.

V úvodu třetí třetiny byli aktivnější hosté. Jejich tlak přinesl další gól v domácí brance. V závaru před brankou se nejlépe zorientoval Paukner a Fogl, který vykryl předchozí střelu již neměl šanci.

Do úniku se dostal Košťál, ale brankář hostí svůj tým podržel. Do další šance se tlačil Šesták, ale rovněž nedal a na odražený puk již nedosáhl. Domácí se přesto dočkali, tlak před brankou hostí korunoval svou střelou Kohút.  Poté Dědič nastřelil tyč domácí branky a totéž na druhé straně předvedl Kohút.  Domácí se tlačili do vyrovnání, ale rychlý protiútok hostí a přečíslení tří na jednoho vyřešil nechytatelnou střelou pod víko Dědič. A za chvíli bylo ještě hůř, Střelu Pauknera stačil Fogl jen vyrazit, na dorážku byl již krátký.  Hosté ještě trefili tyč - střílel Flégl. V 59. minutě se trefili i domácí, do dobrém clonění před brankou prostřelil vše Kadlec od modré. Domácí si vzali oddechový čas. Hosté jim však již nic nedovolili, byl to naopak Březina, který objel branku a zkoušel zasunout puk. Domácí brankář byl pozorný. Poté došlo k šarvátce mezi Březinou a Jonem za který oba dostali po pěti minutách a do konce.   Zbývajících půl minuty se již jen dohrávalo.

Hosté tímto vítězstvím odskočili domácím o pět bodů.